UA FLOW Technology 

Η νέα τεχνολογία UA FLOW είναι η καινούρια και εξελιγμένη τεχνολογία της UA. Συνδυάζει τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών με την ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας. Ένα χαρακτηριστικό της καινούριας αυτής τεχνολογίας είναι ότι δεν έχει σόλα από καουτσούκ προκειμένου να είναι ακόμα πιο ελαφρύ, παρόλο που είναι εντελώς σταθερό σε κάθε μας πάτημα. Επίσης διαθέτει το WARP το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κρατά σταθερό το πόδι μας και να σφίγγει ανάλογα με την ένταση που του ασκούμε.

Η UNDER Armour αποκαλύπτει το πιο γρήγορο παπούτσι για τρέξιμο.

Δοκιμασμένο για περισσότερα από 11.000 μίλια, το UA Flow Velociti Wind είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην καινοτομία στο τρέξιμο με ανατρεπτικό σχεδιασμό και σύστημα απορρόφησης κραδασμών all-in-one που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ.
Ποια είναι η τεχνολογία Flow; Η αίσθηση που νιώθεις ότι θα μπορούσες να συνεχίσεις να τρέχεις για χιλιόμετρα. Το συναίσθημα ότι θέλεις να συνεχίσεις ένα χλμ ακόμα – γιατί νιώθεις τόσο καλά. Η αίσθηση του φωτός, η αβίαστη ταχύτητα. Η αίσθηση του ανέμου στην πλάτη σου. Κάθε δρομέας αναζητά αυτήν την κατάσταση Flow. Η Under Armour εμπνέεται από τους κορυφαίους αθλητές και αναζητά συνεχώς τις πιο καινοτόμες λύσεις για να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι. Σε ένα άθλημα όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η ομάδα της Under Armour προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ελαφρύ αλλά υποστηρικτικό παπούτσι που θα είχε απόδοση για τους δρομείς στην πιο απαιτητική προπόνησή τους. Η ομάδα εστίασε σε μια απλή ιδέα: Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα παπούτσι που είναι φτιαγμένο για ταχύτητα και σπάσιμο των φραγμών; Θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το πιο βαρύ μέρος του παπουτσιού – την εξωτερική σόλα, χωρίς να θυσιάσουν την αντοχή ή την πρόσφυση;
Μετά από τρία χρόνια, πάνω από 17 γύρους δοκιμών πρώτων υλών, 9 γύρους εμβιομηχανικών δοκιμών, 15 γύρους δοκιμών παπουτσιών και πάνω από 11.000 μίλια δοκιμής φθοράς – το έκαναν. Παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα UA Flow.
 
Το UA Flow είναι μια σφιχτή και υποστηρικτική σύνθεση με μοναδικό αφρό που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, επιτρέποντας στην Under Armour να δημιουργήσει ένα καινοτόμο παπούτσι τρεξίματος υψηλής πρόσφυσης χωρίς τίποτα παρόμοιο στην αγορά σήμερα. Το UA Flow κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία τρεξίματος με το UA Flow Velociti Wind, μια προσφορά παπουτσιών για τρέξιμο υψηλής απόδοσης. Το UA Flow Velociti Wind σχεδιάστηκε για να παρέχει εξαιρετική απόκριση και επιστροφή ενέργειας, πρόσφυση με λαβή ώστε να μπορείτε να τρέχετε με σιγουριά και μια πρωτοποριακή υπερ-μηχανική λύση στο επάνω μέρος, το UA Warp, που προσαρμόζεται τέλεια στην ανθρώπινη μορφή για να ξεκλειδώνει την απόδοση. Το UA Flow Velociti Wind έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα σε μεγαλύτερες αποστάσεις – βάζοντας τον άνεμο στην πλάτη σας με κάθε βήμα.
Η τεχνολογία UA Flow αναδιατυπώνει τον σχεδιασμό ενός παραδοσιακού παπουτσιού για τρέξιμο εξαλείφοντας εντελώς την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, μειώνοντας τα 2-3 ουγγιές βάρους που προσθέτει, κατά μέσο όρο, από ένα παραδοσιακό παπούτσι για τρέξιμο. Το UA Flow είναι η ελαφρύτερη τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας στην τρέχουσα σειρά τρεξίματος της UA, φέρνοντας απαράμιλλο ελαφρύ μαξιλάρι και τεχνολογία μεγάλης διάρκειας στην κατηγορία τρεξίματος. Ο αφρός έχει φυσικά κολλώδη πρόσφυση, επομένως δεν χρειάζονται παραδοσιακές ογκώδεις επικαλύψεις του παρελθόντος. Το UA Flow κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία τρεξίματος με το UA Flow Velociti Wind, ένα ελαφρύ παπούτσι για τρέξιμο που έχει σχεδιαστεί για δρομείς που αναζητούν μια ουδέτερη πλατφόρμα με γρήγορη αίσθηση. Με μόλις 8,5 ουγκιές (ανδρικό μέγεθος 9), αυτό το παπούτσι είναι μια λύση για δρομείς που αναζητούν ταχύτητα και υποστήριξη στις προπονήσεις τους με τέμπο, σε γρήγορες μακρινές διαδρομές και σε μεγαλύτερους αγώνες δρόμου.