Share it

Share on facebook
Share on twitter

UA HOVR Infinite 2 – UA HOVR Sonic 3

Τα νέα UA HOVR Infinite 2 & UA HOVR Sonic 3 με τεχνολογία UA STORM είναι οι απόλυτοι «σύμμαχοι» που θα απογειώσουν τα χειμερινά σας run !!

Η δημιουργία τους αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Under Armour, η οποία εργάστηκε έχοντας ως μοναδικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση σταθερότητας σε όλη τη διάρκεια του run, ακόμη και στις πιο βροχερές μακρινές διαδρομές.

Κατασκευασμένο το άνω μέρος με τεχνολογία UA STORM®, απομακρύνει το νερό χωρίς να θυσιάζει την διαπνοή, διατηρώντας σας ζεστούς και στεγνούς ως το τέλος της διαδρομής.

Η τεχνολογία HOVR στο UA HOVR Infinite 2 εξελίσσεται σε όλη την επιφάνεια του πέλματος, από τη φτέρνα μέχρι το μπροστινό μέρος του ποδιού, παρέχοντας απόλυτη προστασία και δίνοντας μια ζωντανή αίσθηση, mile after mile.

Εν αντίθεση, με το UA HOVR Infinite 2, στο UA HOVR Sonic 3, η τεχνολογία HOVR εξελίσσεται στα 3/4 της επιφάνειας του πέλματος, προσφέροντας την μέγιστη απορρόφηση κραδασμών που μπορεί να αποδώσει ένα καθημερινό προπονητικό παπούτσι.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ MAPMYRUN

Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα, και παρέχοντάς υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων του.

Στο MapMyRun ™, οι δρομείς γίνονται μέρος της μεγαλύτερης ψηφιακής κοινότητας υγείας και φυσικής κατάστασης 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων – όλοι ενωμένοι με σκοπό να γίνουν καλύτεροι.


Product DNA of HOVR Infinite 2 Storm:

Διαθέτει ουδέτερο πάτημα για δρομείς που επιζητούν άνεση και υψηλή απορροφητικότητα κραδασμών.

Τεχνολογία UA HOVR® δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα.

Συμπιεστικό ύφασμα Energy Web (διχτάκι) συγκρατεί τον UA HOVR® αφρό συμβάλλοντας στην επιστροφή ενέργειας αναλόγως της δύναμης που δέχεται.

Τεχνολογία UA Storm® απομακρύνει το νερό χωρίς να θυσιάζει την διαπνοή.

Μέσω της εφαρμογής MapMyRun ™, το UA HOVR Infinite 2 μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth μέσω του κινητού, επιτρέποντας στους δρομείς να έχουν τον έλεγχο της διαδρομής τους χωρίς την υποστήριξη κάποιας επιπλέον συσκευής.

Product DNA of HOVR Sonic 3 Storm:

Διαθέτει ουδέτερο πάτημα για δρομείς που επιζητούν άνεση και υψηλή απορροφητικότητα κραδασμών.

Τεχνολογία UA Storm® απομακρύνει το νερό χωρίς να θυσιάζει την διαπνοή.

Τεχνολογία UA HOVR® δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα.

Αποσπώμενος εσωτερικός αντιμικροβιακός πάτος, τεχνολογίας Ortholite® εφαρμόζει στο πέλμα για μεγαλύτερη άνεση.

Συμπιεστικό ύφασμα (διχτάκι) συγκρατεί τον UA HOVR® αφρό συμβάλλοντας στην επιστροφή ενέργειας αναλόγως της δύναμης που δέχεται.

Ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ στα σημεία υψηλής πρόσπτωσης για αυξημένη ανθεκτικότητα και μικρότερο βάρος.

Μέσω της εφαρμογής MapMyRun ™, το UA HOVR Sonic 3 μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth μέσω του κινητού, επιτρέποντας στους δρομείς να έχουν τον έλεγχο της διαδρομής τους χωρίς την υποστήριξη κάποιας επιπλέον συσκευής.

To νέα HOVR Infinite 2 Storm & HOVR Sonic 3 Storm® είναι διαθέσιμα σε όλα τα UA Brand Houses και σε αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

UA HOVR MEGA 2 CLONE

UA HOVR™ Mega 2 Clone   1:1 FIT FOR EVERY RUNNER Tο νέο δρομικό παπούτσι της Under Armour για μεγάλες αποστάσεις, μπορεί και απευθύνεται σε κάθε δρομέα προσωπικά. Πώς; Η νέα τεχνολογία UA Clone είναι η απάντηση. 1:1 PERSONALIZED FIT Η τεχνολογία UA Clone στο επάνω μέρος, προσαρμόζεται ανάλογα

Read More »
VIRGIN GALACTIC

UNDER ARMOUR x VIRGIN GALACTIC

UNDER ARMOUR x VIRGIN Galactic. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Όταν δυο εταιρίες με στόχο ένα καλύτερο αύριο για έναν καλύτερο κόσμο ενωθούν, τότε τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι. Τον Ιανουάριο του 2019 η UNDER ARMOUR ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ιδρυτή της Virgin Galactic,

Read More »
FUNCTIONAL TRAINING

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ – FUNCTIONAL TRAINING

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ – FUNCTIONAL TRAINING H λειτουργική άσκηση ή αλλιώς functional training αποτελεί στις μέρες μας έναν από τους πλέον δημοφιλής τρόπους εκγύμνασης. H λειτουργική προπόνηση βρίσκει εφαρμογή από έναν απλό ασκούμενο μέχρι τον επαγγελματία αθλητή, αφού έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις. Γνωρίζει όμως ο ασκούμενος

Read More »

UA SPAWN III – THE SPAWN IS BACK

UA SPAWN III Total Support for Total Control THE SPAWN IS BACK Under Armour’s Spawn 3 is Fast and flexible, with the support and grip you need to control the court. Το νέο Spawn III είναι όσα ψάχνει ένας baller του σύγχρονου μπάσκετ. Είναι  γρήγορο, έχει άνετη εφαρμογή, σταθερό

Read More »

CURRY 8 Flow

CURRY Flow 8 Ο Stephen Curry, τρεις φορές πρωταθλητής και δύο φορές MVP με την ομάδα των Golden State Warriors, λανσάρει το νέο του brand “THE CURRY Brand”, σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR με σκοπό να αλλάξει το παιχνίδι για τα καλά. Ο Stephen είναι ένα αθλητής που

Read More »

EMBIID 1 “THE BEGINNING OF THE PROCESS”.

EMBIID 1 “THE BEGINNING OF THE PROCESS”. Σύμφωνα με τον Joel Embiid, η ζωή του είναι μια ταινία. Ένα παιδί γεννημένο στο Yaoundé του Καμερούν το 1994, με όνειρο να γίνει επαγγελματίας παίχτης βόλεϊ. Στην πραγματικότητα μέχρι την ηλικία των 15, δεν είχε ακουμπήσει ποτέ μπάλα μπάσκετ. Με αφορμή

Read More »