Share it

UA HOVR Phantom SE  

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το πιο ευέλικτο παπούτσι τρεξίματος.

Αν σκέφτηκες ότι το UA HOVR ™ σου έδωσε την καλύτερη εμπειρία τρεξίματος που είχες ποτέ, κάνεις λάθος… Γιατί η UNDER ARMOUR την έκανε ακόμα καλύτερη. Το νέο UNDER ARMOUR HOVR™ PHANTOM SE είναι μία πιο κομψή, πιο αεροδυναμική και πιο αναπνεύσιμη αθλητική έκδοση.

UA HOVR

Χάρη στο ελαστικό και άνετο ύφασμα, παρέχει ανθεκτικότητα με πολύ καλή αναπνευσιμότητα και εφαρμογή σαν να φοράς κάλτσα. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία UA HOVR™, δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, κάνοντας το τρέξιμο ακόμα πιο ενδιαφέρον και όχι απλά μια προπόνηση.

Βασικά χαρακτηριστικά του HOVR Phantom SE

Ελαστικό άνετο ύφασμα, παρέχει ανθεκτικότητα με πολύ καλή αναπνευσιμότητα και εφαρμογή σαν να φοράς κάλτσα.
Εξωτερικό heel counter δημιουργεί την απόλυτη σταθερότητα στο πόδι.
Τρισδιάστατο μορφοποιημένο πάνελ με laser cut διατρήσεις,για αυξημένο εξαερισμό προσφέροντας στεγνή εφαρμογή.
Τεχνολογία UA HOVR® δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας,διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα.
Συμπιεστικό ύφασμα (διχτάκι) συγκρατεί τον UA HOVR® αφρό συμβάλλοντας στην επιστροφή ενέργειας αναλόγος της δύναμης που δέχεται.
Εξαιρετικά αναπνεύσιμος εσωτερικός πάτος τεχνολογίας Speedform® 2.0 με μαλακό αφρό σε κομβικά σημεία καθιστούν το πάτημα εξαιρετικά άνετο και σταθερό.
Πλήρως λαστιχένια εξωτερική σόλα, που χαρακτηρίζεται από την μοναδική οζώδη κατασκευή της, προσφέροντας ανυψωμένη πρόσφυση και μεγαλύτερη αντοχή του υποδήματος.
Βάρος: 301gr.
Drop: 8mm.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ MAPMYRUN

Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης στη μεσαία σόλα του δεξιού πέλματος που συνδέεται ψηφιακά με την εφαρμογή MapMyRun ™ μέσω Bluetooth ™. Παρακολουθεί, αναλύει και αποθηκεύει λεπτομερείς τρέχουσες μετρήσεις και σε ενημερώνει για τους τρόπους βελτίωσης της απόδοσής σου. Μέσω του νέου χαρακτηριστικού ”Gait Coaching” του MapMyRun ™, το παπούτσι δίνει πληροφορίες στον δρομέα με ακριβείς λεπτομέρειες για το βηματισμό του και παρέχει μια ολιστική άποψη με ιστορικά δεδομένα, προβλέποντας τον ρυθμό των μελλοντικών του διαδρομών.

Στο MapMyRun ™, οι δρομείς γίνονται μέρος της μεγαλύτερης ψηφιακής κοινότητας υγείας και φυσικής κατάστασης 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων – όλοι ενωμένοι με σκοπό να γίνουν καλύτεροι.

To νέο HOVR Phantom SE είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses και σε αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Βρες το κοντινότερο κατάστημα δίπλα σου!!

UA CURRY FLOW 10

UA CURRY FLOW 10  Αυτοπεποίθηση, ταχύτητα και δύναμη σε οδηγούν να γίνεις εσύ ο game-changer στο παιχνίδι. Για άλλη μία φορά, η UA συνεργάζεται με τον MVP player και πρωταθλητή του NBA, Stephen Curry.Για τον εορτασμό του νέου Curry Flow 10, το ‘’ The Curry Brand ‘’ επαναφέρει fun

Read More »

UA HOVR® INFINITE 4

UA HOVR® INFINITE 4 Το UA HOVR® INFINITE 4 επιστρέφει πιο ανανεωμένο από πότε για να διανύσεις ακόμη περισσότερα και ασφαλέστερα χιλιόμετρα. Η Under Armour δημιούργησε ένα παπούτσι υψηλής αντοχής που προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία τρεξίματος για χιλιόμετρα. Το νέο INFINITE 4  κάνει την εμφάνισή του στην αγορά με

Read More »

UA HOVR® PHANTOM 3

UA HOVR® PHANTOM 3 Το UA HOVR™ Phantom 3, είναι ένα ουδέτερο παπούτσι τρεξίματος με πολύ καλή απόκριση, σχεδιασμένο για αθλητές που προπονούνται σκληρά σε μικρές αποστάσεις. Το Phantom 3 έρχεται στο σήμερα με νέο σχεδιασμό και αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της οικογένειας Phantom. Διαθέτει ανανεωμένο αφρό UA

Read More »

Ελευθέριος Πετρούνιας (Olympic Champion)

Λευτέρης Πετρούνιας  Πρωταθλητής Γυμναστικής Ολυμπιονίκης – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών στον Πανιώνιο αλλά το 2005 σε ηλικία 15 ετών έκανε την επανάστασή του, εγκαταλείποντας προσωρινά το άθλημα

Read More »

IRON MAN 2022

IRON MAN 2022 Η UNDER ARMOUR στον τριαθλητικό αγώνα του IRONMAN 70.3   Ένας θεσμός που έγινε συνήθεια για τους λάτρεις του τριάθλου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή 21 – 23 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη και η UNDER ARMOUR ήταν εκεί ως μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Για τρίτη φορά στη χώρα

Read More »

SPETSES MINI MARATHON 2022

SPETSES MINI MARATHON 2022 Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, τo 11ο Spetses Mini Marathon ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου. ‘Έλαβε χώρα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, στις Σπέτσες, όπου για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο ραντεβού ανθρώπων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε, με μόνη διαφορά πως φέτος οι

Read More »