Share it

UA RUSH – Scientifically Tested

Η Under Armour σε συνεργασία με την Celliant, την μόνη εταιρία που έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Κρατική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δημιούργησε μια νέα τεχνολογία, η οποία στηρίζεται σε 13 μεταλλικά στοιχεία, μετατρέποντάς τα σε πούδρα και συγχωνεύοντάς τα στην ίνα του ρούχου.

Πως λειτουργεί η τεχνολογία UA Rush ?

Κατά τη διάρκεια της άθλησης, το σώμα παράγει θερμότητα. Το απορροφητικό ύφασμα UA RUSH, παγιδεύει αυτήν τη θερμότητα και την μετατρέπει σε υπέρυθρη ενέργεια που επιστρέφει ξανά πίσω στο σώμα. Αυτή η ενέργεια διογκώνει τις αρτηρίες που κατά επέκταση αυξάνει την ροή και την οξυγόνωση του αίματος, δίνοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερη ταχύτητα, δύναμη και αντοχή.

Η Under Armour, με την νέα τεχνολογία UA Rush, δημιουργεί επανάσταση στον χώρο των αθλητικών ενδυμάτων, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της να κάνει μια 360ο προσέγγιση γύρω από τον αθλητή, προσφέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και, το πιο σημαντικό, κατά την ώρα της αποκατάστασης των μυών.

Curry UA Rush

Ο Περικλής Ιακωβάκης μας μιλά για την νέα επαναστατική τεχνολογία της Under Armour.

Από τα έξυπνα παπούτσια μέχρι τα ρούχα με τεχνολογία συμπίεσης, τα προϊόντα της Under Armour είναι γνωστά για την πρωτοποριακή τους τεχνολογία. Όλα ξεκίνησαν όταν η UA συνεργάστηκε με τον Tom Brady το 2017 για να ξεκινήσει την UA RECOVERY σε ένα ρούχο αποκατάστασης μέσω υπέρυθρων σε ρούχα ύπνου. Δύο χρόνια έρευνας και δοκιμών μετά, η UA κατάφερε να κατασκευάσει ένα νέο τεχνολογικά εξελιγμένο προϊόν για την βελτίωση της ενεργητικής απόδοσης.

Η τεχνολογία αυτή που ονομάζεται UA RUSH, υπόσχεται να ενισχύσει την αθλητική σας απόδοση. Ας δούμε λίγο τι είναι αυτή η τεχνολογία. Η τεχνολογία UA RUSH τοποθετείται στο ύφασμα εμπλουτίζοντάς το με 13 μεταλλικά στοιχεία που δουλεύουν μέσω υπέρυθρης ακτινοβολίας. Υπάρχουν μέταλλα που βρίσκονται φυσικά στη γη τα οποία εξάγονται και διασπώνται σε ενεργά σωματίδια, τα οποία στη συνέχεια συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα νέο μείγμα. Το μείγμα έπειτα εγχέεται στις ίνες του ρούχου που εντέλει μετατρέπονται σε υφάσματα υψηλής απόδοσης αποτελώντας και το βασικό συστατικό εργαλείο της συλλογής RUSH.Προστατευόμενη από ένα περίβλημα μέσα στο νήμα, οι χρήστες δεν θα αισθανθούν τα ανόργανα άλατα στο δέρμα και δεν θα χάσουν τα συστατικά τους όταν το ρούχο πλυθεί ή τεντώνεται.

Η τεχνολογία ρούχων RUSH αυξάνει τη ροή του οξυγόνου και την κυκλοφορία κοντά στο δέρμα, ώστε να μπορεί κάποιος να γυμναστεί σκληρότερα και περισσότερο. Θα τρέξετε καλύτερα την πρώτη ημέρα που το βάλετε; Πιθανώς όχι. Όμως σίγουρα θα δείτε βελτίωση με την πάροδο του χρόνου.

Δοκίμασα τις τελευταίες εβδομάδες τα ρούχα της τεχνολογίας RUSH και έμεινα πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Η αίσθηση που έχεις στο δέρμα όταν τρέχεις είναι πολύ ωραία και κυρίως αυτή η ανάλαφρη αίσθηση από τον ιδρώτα που δεν μένει στο ρούχο και κολλάει στο σώμα σου.

Θα συνεχίσω και τις επόμενες ημέρες για να δοκιμάσω περισσότερο αυτή την επιστροφή ενέργειας στο σώμα και την αυξημένη κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα.

Μπορεί αυτό το αποδεδειγμένο 1% αύξηση απόδοσης, να μην είναι κάτι απόλυτα μετρήσιμο για την προπόνηση της μιας ημέρας, στο σύνολο των ημερών προπόνησης όμως ειδικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα το κέρδος θα είναι σίγουρα σημαντικό.

Το σώμα μας είναι σαν ένας λαμπτήρας, που εκπέμπει ενέργεια 110 έως 120 watts με τη μορφή θερμότητας. Κατά την διάρκεια της άσκησης το σώμα εκπέμπει μεγαλύτερη θερμότητα γι’ αυτό και ιδρώνουμε περισσότερο. Τα ρούχα RUSH αξιοποιούν αυτή τη θερμότητα μέσω των υπέρυθρων ακτινών και την μετατρέπουν σε πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επιστρέφοντας την ενέργεια πίσω στο σώμα και πετυχαίνοντας αύξηση στη ροή και την κυκλοφορία του οξυγόνου στο αίμα. Για να ενεργοποιηθεί η τεχνολογία απλά πρέπει να βρίσκεται μέσα σε δύο ίντσες από την επιδερμίδα, αλλά δεν χρειάζεται να την αγκαλιάζει συνεχώς, επιτρέποντας στο μέλλον την ευελιξία στο είδος των ενδυμάτων που μπορεί να ενσωματωθεί. Με λίγα λόγια δεν είναι τεχνολογία μόνο για εφαρμοστά ρούχα τύπου κολάν, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και σε ρούχα που έχουν πιο άνετη γραμμή.

Επίσης αυτή η τεχνολογία είναι προσιτή στην τιμή και δεν πρόκειται για κάποια περιορισμένη έκδοση που μόνο κάποιοι λίγοι μπορούν να δοκιμάσουν. Είναι σίγουρο πως η σειρά θα έχει σπουδαίο μέλλον! Δοκιμάστε ένα ρούχο με τεχνολογία RUSH και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Η νέα τεχνολογία UA Rush είναι διαθέσιμη σε όλα τα UA Brand Houses.

UA CURRY FLOW 10

UA CURRY FLOW 10  Αυτοπεποίθηση, ταχύτητα και δύναμη σε οδηγούν να γίνεις εσύ ο game-changer στο παιχνίδι. Για άλλη μία φορά, η UA συνεργάζεται με τον MVP player και πρωταθλητή του NBA, Stephen Curry.Για τον εορτασμό του νέου Curry Flow 10, το ‘’ The Curry Brand ‘’ επαναφέρει fun

Read More »

UA HOVR® INFINITE 4

UA HOVR® INFINITE 4 Το UA HOVR® INFINITE 4 επιστρέφει πιο ανανεωμένο από πότε για να διανύσεις ακόμη περισσότερα και ασφαλέστερα χιλιόμετρα. Η Under Armour δημιούργησε ένα παπούτσι υψηλής αντοχής που προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία τρεξίματος για χιλιόμετρα. Το νέο INFINITE 4  κάνει την εμφάνισή του στην αγορά με

Read More »

UA HOVR® PHANTOM 3

UA HOVR® PHANTOM 3 Το UA HOVR™ Phantom 3, είναι ένα ουδέτερο παπούτσι τρεξίματος με πολύ καλή απόκριση, σχεδιασμένο για αθλητές που προπονούνται σκληρά σε μικρές αποστάσεις. Το Phantom 3 έρχεται στο σήμερα με νέο σχεδιασμό και αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της οικογένειας Phantom. Διαθέτει ανανεωμένο αφρό UA

Read More »

Ελευθέριος Πετρούνιας (Olympic Champion)

Λευτέρης Πετρούνιας  Πρωταθλητής Γυμναστικής Ολυμπιονίκης – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών στον Πανιώνιο αλλά το 2005 σε ηλικία 15 ετών έκανε την επανάστασή του, εγκαταλείποντας προσωρινά το άθλημα

Read More »

IRON MAN 2022

IRON MAN 2022 Η UNDER ARMOUR στον τριαθλητικό αγώνα του IRONMAN 70.3   Ένας θεσμός που έγινε συνήθεια για τους λάτρεις του τριάθλου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή 21 – 23 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη και η UNDER ARMOUR ήταν εκεί ως μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Για τρίτη φορά στη χώρα

Read More »

SPETSES MINI MARATHON 2022

SPETSES MINI MARATHON 2022 Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, τo 11ο Spetses Mini Marathon ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου. ‘Έλαβε χώρα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, στις Σπέτσες, όπου για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο ραντεβού ανθρώπων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε, με μόνη διαφορά πως φέτος οι

Read More »