UA Flow Velociti Wind 2

Εκπληκτικά ελαφρύ και εύκαμπτο για γρηγορότερους, πιο αποτελεσματικούς και αυξημένους ρυθμούς στον αγώνα.

Ιδανικό για ταχύτητα σε μεγάλες αποστάσεις και διαλειμματικές προπονήσεις , το νέο UA Flow Velociti Wind 2 διαθέτει αναβαθμισμένο foam που ενθαρρύνει την φυσική πρόσφυση ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται nonstop επιστροφή ενέργειας και αντοχή.

“Η τεχνολογία FLOW προσφέρει ανώτερα επίπεδα αντικραδασμικής προστασίας και δίνει νέα δεδομένα στο παιχνίδι για να διευρύνει τις δυνατότητες του δρομέα με στόχο την καλύτερη δρομική εμπειρία” δήλωσε ο Douglas Smiley, Senior Global Product Line Manager for Performance Run της Under Armour. “Το Flow Velociti Wind 2 προσφέρει ταχύτητα χωρίς θυσίες – διατηρώντας τον δρομέα προστατευμένο, παρέχοντας εκπληκτική επιστροφή ενέργειας. Έτσι, φέρνει τον άνεμο στην πλάτη του δρομέα από το πρώτο βήμα, σε κάθε τρέξιμο, κάθε στιγμή.”

 

Με το Flow Velociti Wind 2, η ομάδα της Under Armour αποκαλύπτει μια νέα λεπτομέρεια και προσθήκη: τη φτέρνα του παπουτσιού με βελονιά Tatami. Ένα premium χαρακτηριστικό που παρέχει πιο σταθερό ‘’αγκάλιασμα’’ γύρω από τη φτέρνα, εσωτερικό πάτο EVA από ειδικό καλούπι και το πιο σημαντικό; Μεγαλύτερη άνεση, ευελιξία και απορρόφηση κραδασμών για υψηλή απόδοση σε high tempo.

Product DNA:

WEIGHT: 240g (Men) // 227g (Women)
Drop: 8mm 

To νέο UA Flow Velociti Wind 2 είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses, στο επίσημο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
#UARunning #UAFlowVelocitiWind2 #UnderArmourGreece #TheOnlyWayIsThrough