Under Armour HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit 

Το νέο παπούτσι της Under Armour HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit αποτελεί την τελευταία προσθήκη της οικογένειας UA HOVR™ Phantom και ένα τεχνολογικά προηγμένο running shoe που συνδυάζει ποιότητα και εμφάνιση. Η Under Armour, για ακόμη μια φορά καινοτομεί στο κομμάτι του running performance και προσφέρει τεχνολογίες και λύσεις με επίκεντρο.. εσένα!

Το νέο UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit προσφέρει αυξημένη απόδοση στις προπονήσεις, απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας. Χαρακτηριστικά που το κάνουν ασυναγώνιστο και το τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών σου, ιδανικό για everyday use.

Η απόλυτη ελαστικότητα εφαρμογής που συνοδεύει το UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit σου προσφέρει max ευελιξία, ανθεκτικότητα και μοναδική υποστήριξη σε κάθε σου βήμα! Ο σχεδιασμός του UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit με το χαμηλό κολάρο αγκαλιάζει το πόδι σου σαν κάλτσα και είναι ειδικά διαμορφωμένο για την αποφυγή τραυματισμών και για ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του run ή της βόλτας σου.

Η τεχνολογία IntelliKnit κάνει το παπούτσι ακόμα πιο ελαφρύ, με ιδανικό drop για να νιώθεις ότι τρέχεις με φτερά στα πόδια σου. Τέλος το ακόμα μεγαλύτερο stability που προκύπτει από το συνδυασμό της τεχνολογία UA HOVR™ Phantom IntelliKnit σου επιτρέπει μεγαλύτερος εύρος κίνησης και μέγιστη ασφάλεια. Από το UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit δεν θα μπορούσε να λείπει και ο εξαιρετικά διαπνέον εσωτερικός πάτος, τεχνολογίας Speedform® 2.0. Ο μοναδική σύνθεση του αφρού καθιστά το κάθε σας πάτημα εξαιρετικά άνετο και σταθερό.

Product DNA:

Weight: 327g (Men) // 262g (Women)
Drop: 9mm 

Το νέο Under Armour HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Under Armour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κέρκυρα , online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

#UARunning #UAHovrPhantom2Intelliknit #UnderArmourGreece #TheOnlyWayIsThroughUnder Armour HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit