UA Rush Collection

Ευρέως γνωστή για την έμφαση που δίνουμε στις τεχνολογίες των ρούχων και των υποδημάτων μας, δημιούργησαμε την RUSH , μια επιστημονικά ελεγμένη συλλογή με στόχο να βελτιώνει την απόδοση σας στις πιο δυνατές στιγμές της προπόνησης.

 

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, συνεργαστήκαμε με την Celliant, την μοναδική εταιρεία κατασκευής ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού που έχει πάρει έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
UA & Celliant, κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ενέργεια του σώματος κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Το μυστικό της τεχνολογίας; Η ενέργεια του σώματος εκπέμπεται αρχικά σε μορφή θερμότητας. Με την επαφή στο σώμα, η τεχνολογία της σειράς RUSH σου επιστρέφει την ενέργεια πίσω , δίνοντας έτσι ώθηση για εντονότερους ρυθμούς προπόνησης.

Ο στόχος λοιπόν είναι έντονο tempo, ώστε να παράγεται ιδρώτας και θερμότητα από το σώμα. Η θερμότητα αυτή απορροφάται από το ύφασμα και μετατρέπεται σε υπέρυθρη ενέργεια, που σου επιστρέφει το ρούχο πίσω.

 

Η τεχνολογία RUSH στηρίζεται σε 13 μεταλλικά στοιχεία τα οποία εξάγονται από τη Γη και διασπώνται σε ενεργά σωματίδια. Έπειτα, αυτά μετατρέπονται σε powder και συγχωνεύονται σε ένα ιδιόκτητο μείγμα που εγχέεται στις ίνες του ρούχου.

Λιγότερη κούραση = Σκληρότερη δουλειά.
Με ενσωματωμένη τεχνολογία υπέρυθρων, το benefit που παίρνεις είναι περισσότερη ενέργεια, που συνεπάγεται αύξηση της δύναμης και αντοχής με παράλληλη μείωση της κόπωση στους μύες.

Η νέα σειρά UA Rush είναι διαθέσιμη σε όλα τα UA Brand Houses, στο επίσημο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

#UATraining #UARush #UnderArmourGreece #TheOnlyWayIsThrough