Είναι ιδρυτής & θεμελιωτής της International Calisthenics Academy και τελειόφοιτος της American College of Sports Medicine, ο οποίος κατέχει τουλάχιστον 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο του fitness και του αθλητισμού. Στα χρόνια ενασχόλησής του με την σωματοδόμηση, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων όπως ιμάντες, bosu και άλλους λειτουργικούς τρόπους προπόνησης, καθώς και σεμινάρια αξιολόγησης και ενδυνάμωσης ειδικού πληθυσμού.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης και παραδίδει σεμινάρια Καλλισθενικής Αγωγής, ένα σύστημα προπόνησης, ανεπτυγμένο από τον ίδιο, πολλών επιπέδων κατάρτισης με το σωματικό μας βάρος.

Διετέλεσε αρμόδιος Personal & group fitness instructor σε Cardio και Body weight προγράμματα ενδυνάμωσης, σε αναγνωρισμένα γυμναστήρια της Αθήνας. Εργάστηκε πολλά χρόνια ώς elite Personal trainer γνωστών ονομάτων και έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς συλλόγους ως παιδί των πολεμικών τεχνών και του στίβου. Κατέχει πολλές Τιμητικές Διακρίσεις στο χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού, καθώς έχει καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ των εκατό μέτρων παμπαίδων.

Σήμερα, αποτελεί μέλος του Συλλόγου Τιτάνας, συμμετέχοντας ως αθλητής Γενικής Γυμναστικής, εγκεκριμένης απο την Ε.Γ.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (HELLENIC GYMNASTICS FEDERATION), σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, κατακτώντας πολλές διακρίσεις. πλέον έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της Καλλισθενικής Αγωγής και στην Ακαδημία του, που έχει να μας διδάξει πολλά ακόμη.