Iso-Chill Technology

YOU HAVE TO FEEL IT TO BELIEVE IT 

Η επαναστατική τεχνολογία Iso-Chill της Under Armour σας κρατά πιο δροσερούς, ώστε να μπορείτε να γυμνάζεστε περισσότερο.
Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η Under Armour άλλαξε το παιχνίδι με ενδύματα βασικής απόδοσης που διαφημίζουν τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο γήπεδο, στις πίστες και σε όποιον άλλο αθλητικό χώρο. Ιδανική για  επαγγελματίες και ερασιτέχνες που αναζητούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το UA Iso-Chill σπάει την κατασκευή του ρούχου μέχρι τις κλωστές, εισάγοντας ένα αποκλειστικό νήμα που κυριολεκτικά απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα με τον ίδιο τρόπο που ο πάγος τραβάει τη θερμότητα από τα υγρά. Η ομάδα καινοτομίας προϊόντων της Under Armour ανακάλυψε ότι μια νάιλον ίνα σε σχήμα κορδέλας θα διασκορπίζει καλύτερα τη θερμότητα, κάνοντας το δέρμα σας να νιώθει δροσερό και με την ταυτόχρονη επεξεργασία των υφασμάτων με διοξείδιο του τιτανίου, θα απομακρύνει τη θερμότητα από το δέρμα, κάνοντάς σας φυσικά πιο δροσερό. Το αποτέλεσμα είναι μια στιγμιαία αίσθηση δροσιάς που πρέπει να γίνει αισθητή για να γίνει πιστευτή – σαν να τυλίγεστε με τη δροσερή πλευρά του μαξιλαριού σας και διαρκεί όλη μέρα. Το καλοκαίρι δεν σημαίνει πια ταλαιπωρία—με το UA Iso-Chill, η ύπαιθρος μπορεί να είναι χαλαρή και δροσερή, σε οποιαδήποτε κατάσταση, δίνοντάς σας τα εργαλεία για να σας ωθήσει πέρα από αυτό που πιστεύατε ποτέ ότι είναι δυνατό. Η απόδειξη είναι στον πάγο – οι δοκιμές έδειξαν ότι οι αθλητές που φορούν Iso-Chill χρειάζονται 7-12% περισσότερο χρόνο για να πετύχουν τη μέγιστη VO2. Τώρα μπορείτε να τρέξετε, να προπονηθείτε και να μείνετε περισσότερο έξω, ώστε να συνεχίσετε να βελτιώνεστε.
Η τεχνολογία Iso-Chill χρησιμοποιείται σε όλους του αθλητικούς τομείς της  Under Armour, διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές σε όλα τα πεδία παιχνιδιού, ακόμη και στις πιο καυτές θερμοκρασίες, έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν δροσεροί, να εργαστούν περισσότερο και να γίνουν καλύτεροι.