UA HOVR Technology

Η τεχνολογία UA HOVR, μεγιστοποιεί τόσο την απορρόφηση κραδασμών όσο και την επιστροφή ενέργειας ανά διασκελισμό. Ένα άλλο βασικό στοιχείο του συστήματος απορρόφησης UA HOVR, είναι το «energy web», ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης και παρέχει άμεση απόκριση και ταυτόχρονα μέγιστη επιστροφή ενέργειας.
Η Under Armour δεσμεύεται να παρέχει στους αθλητές τα εργαλεία που χρειάζονται για να αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το 2018, η μάρκα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το ιδιόκτητο προστατευτικό UA HOVR™ σε όλα τα παπούτσια τρεξίματος. Με στόχο να παρέχει επιστροφή ενέργειας με κάθε χτύπημα του ποδιού, το UA HOVR σχεδιάστηκε για να κάνει κάθε βήμα να αισθάνεται ελαφρύ και αβίαστο — ωθώντας τελικά τον δρομέα προς τα εμπρός.
Η Under Armour προσφέρει ακόμα περισσότερα στους δρομείς μέσω των συνδεδεμένων δυνατοτήτων του υποδήματος. Κάθε στυλ στη συλλογή παπουτσιών τρεξίματος UA HOVR είναι ψηφιακά συνδεδεμένο, επιτρέποντας στον δρομέα να συνδέσει απρόσκοπτα το παπούτσι του με την εφαρμογή MapMyRun™, ξεκλειδώνοντας την πρόσβαση στα δεδομένα απόδοσης του δρομέα και την εξατομικευμένη προπόνηση. Τα παπούτσια παρακολουθούν μια ευρεία γκάμα δεδομένων, όπως η απόσταση, ο ρυθμός και τα χωρίσματα, και ακόμη πιο λεπτομερή δεδομένα φόρμας τρεξίματος, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού και του μήκους διασκελισμού. Από την 1η Φεβρουαρίου 2020, τα υποδήματα UA HOVR που είναι συνδεδεμένα με το UA MapMyRun™ μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένη, σε πραγματικό χρόνο Form Coaching σε κάθε αθλητή—όταν τρέχουν με το τηλέφωνό τους και τα συνδεδεμένα υποδήματα—βοηθώντας τους δρομείς να βρουν την ιδανική τους φόρμα τρεξίματος. Αυτό σημαίνει ότι μια κοινότητα 270 εκατομμυρίων χρηστών μπορεί πλέον να έχει περισσότερα δεδομένα και εργαλεία για να γίνει καλύτερη από ποτέ.
Η ομάδα αθλητικών παπουτσιών της UA επικεντρώνεται μανιακά στη δημιουργία των καλύτερων προϊόντων και στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δρομείς. Ενσωματώνουμε συνεχώς σχόλια από δρομείς για να τους φέρουμε τις απαραίτητες λύσεις που τους βοηθούν να γίνουν καλύτεροι και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.
Αυτά ήταν τα λόγια του Josh Rattet Vice ο οποίος είναι President and General Manager of Run της Under Armour.