UA CURRY FLOW 10 

Αυτοπεποίθηση, ταχύτητα και δύναμη σε οδηγούν να γίνεις εσύ ο game-changer στο παιχνίδι.

Για άλλη μία φορά, η UA συνεργάζεται με τον MVP player και πρωταθλητή του NBA, Stephen Curry.
Για τον εορτασμό του νέου Curry Flow 10, το ‘’ The Curry Brand ‘’ επαναφέρει fun iterations και μοναδικά colorful χρώματα, εμπνευσμένα από μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του Stephen.
Με την κυκλοφορία του Curry Flow 10, ο Stephen Curry γίνεται μόλις ο ένατος αθλητής στην ιστορία, που κυκλοφόρησε δέκα παπούτσια με υπογραφή και ο πρώτος αθλητής της Under Armour που έφτασε σε αυτό το σημείο.
Βασισμένο στις επιτυχίες των δύο προηγούμενων μοντέλων της ‘’Curry Brand’’, το Curry Flow 10  βελτιστοποιεί τις τεχνολογίες UA Flow και UA Warp 2.0 κάνοντας το παπούτσι πιο ελαφρύ και ανανεωμένο.Η σχεδίαση του καινούργιου Curry Flow 10  είναι βασισμένη στις έντονες εναλλαγές κατευθύνσεων στο πόδι του Curry στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η τεχνολογία Warp 2.0 προσφέρει ειδική σχεδίαση στο πάνω μέρος για καλύτερο κράτημα προσαρμοσμένο επίσης στις εκρηκτικές εναλλαγές ταχύτητας και κατεύθυνσής του, ενώ διαθέτει στρατηγικά τοποθετημένες ταινίες διαφορετικού πλάτους στο επάνω μέρος για απαράμιλλη στήριξη και άνεση κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Τέλος, η βελτιωμένη αίσθηση στο πόδι περιλαμβάνει ανανεωμένη σχεδίαση και έντονα χρώματα, αποτελώντας βασικά χαρακτηριστικά αυτής της επετειακής έκδοσης.

Ενώ η συνεργασία με την South Patch Kids αποτελεί την πιο πολύχρωμη έκδοση του Curry Flow.  Tο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο σχέδιο του Curry Flow 10 είναι εμπνευσμένο από τις γνωστές καραμέλες Sour Patch Kids, οι οποίες και αποτυπώνονται στο επάνω μέρος του στην πιο fun μορφή τους. Το Curry 10 διατηρεί την εξαιρετική του τεχνολογία FLOW δίνοντας κράτημα, ασφάλεια και υποστήριξη, κάθε στιγμή του παιχνιδιού ενώ η ανανεωμένη εμφάνισή του δεν θα περάσει απαρατήρητη.


Η κυκλοφορία του Curry Flow 10  γιορτάζει μια δεκαετία που ο Stephen και η Under Armour άλλαξαν το παιχνίδι για τα καλά!