UA HOVR® PHANTOM 3

Το UA HOVR™ Phantom 3, είναι ένα ουδέτερο παπούτσι τρεξίματος με πολύ καλή απόκριση, σχεδιασμένο για αθλητές που προπονούνται σκληρά σε μικρές αποστάσεις. Το Phantom 3 έρχεται στο σήμερα με νέο σχεδιασμό και αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της οικογένειας Phantom. Διαθέτει ανανεωμένο αφρό UA HOVR™ για μεγαλύτερη ώθηση και νέα επίπεδα επιστροφής ενέργειας ενώ βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Phantom 3 είναι η ενδιάμεση σόλα του, η οποία με την προσθήκη του αφρού HOVR™δίνει μια βελούδινη αίσθηση κατά μήκος του πέλματος.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο running παπούτσι, δοκιμασμένο στα γήπεδα από τους αθλητές της Under Armour . Η εταιρία δηλώνει πως βασικό της μέλημα είναι να προσφέρει προϊόντα στους καταναλωτές για να ζουν δυνατά κάθε προπόνηση τους . Αυτό το κίνητρο έρχεται να συμπληρώσει το Phantom 3, με την τεχνολογία UA IntelliKnit. Η τεχνολογία προσφέρει γρηγορότερη εφαρμογή, άνεση και ελευθερία κινήσεων για να είστε έτοιμοι στο ” λεπτό” για το επόμενο workout σας.

To νέο Phantom 3 διαθέτει πλεκτό άνω ύφασμα το οποίο αφήνει το δέρμα να αναπνέει και αγκαλιάζει το πόδι, σαν να φοράς κάλτσα. Το μυστικό της επιτυχίας έρχεται να συμπληρώσει το εξωτερικό heel counter στο πίσω μέρος του παπουτσιού που δημιουργεί απόλυτη σταθερότητα στο πόδι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

  • Ουδέτερο πάτημα
  • 25 MM Φτέρνα / 17 MM Μπροστινό πόδι / 9 MM Offset
  • Βάρος (ανδρικό μέγεθος): 11,1 oz
  • Βάρος (γυναικείο μέγεθος): 9,2 oz