Το μπάσκετ παρέμενε το ίδιο για δεκαετίες. Ένα παιχνίδι βασισμένο στο μέγεθος και την δύναμη που παιζόταν κυρίως μέσα στο «ζωγραφιστό», όπου οι αγκωνιές και ο αθλητισμός κυριαρχούσαν… Αυτά, μέχρι που ήρθε ο Stephen Curry να αλλάξει τα δεδομένα! Ο Stephen, έδωσε κάτι καινούργιο από τους προκατόχους του. Ένας παίκτης διαφορετικός που έχει εκνευριστικά καλό χειρισμό της μπάλας, και τόσο καλό σουτ που κατά την άποψη ορισμένων – κατέστρεψε το παιχνίδι!

Είπαν ότι δεν ήταν αρκετά ψηλός και δυνατός όσο οι αντίπαλοί του. Όσο μέγεθος όμως του έλειπε, τόσο υπερτερούσε σε μπασκετικό IQ. Γρήγορος, έξυπνος, στρατηγικός, με χειρουργική ακρίβεια συν το ‘άρρωστο’ σουτ πίσω από τα 7,24μ. Με το πέρασμα των χρόνων, έκανε το γήπεδο την παιδική του χαρά.  Είπαν ότι όποια ομάδα τον έχει είναι σαν να κλέβει! Όπως τους κωδικούς που βάζαμε παλιά στα ηλεκτρονικά για να μην χάνουμε! Αυτός ο κωδικός έχει αναβαθμιστεί σε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, βοηθώντας στην εξέλιξη του μπάσκετ, δίνοντας στους παίκτες όλων των μεγεθών – και ικανοτήτων – την εμπιστοσύνη για να επιτύχουν το αδύνατο μέσω της σκληρής εργασίας, αποφασιστικότητας και θέλησης.

Για να συνεχίσει να «κλέβει» στο παιχνίδι και να καταστρέψει το status quo, ο Stephen δημιούργησε ένα νέο λειτουργικό σύστημα που είναι ” διαφορετικά συνδεδεμένο” για το σύγχρονο παιχνίδι.

Παρουσιάζουμε το Curry 5. Ελαφρύ, χαμηλό και κατασκευασμένο για απόλυτη ταχύτητα και ευκινησία. Μοναδικό σύστημα κορδονιών που κλειδώνουν το πόδι. Άνεση από το πρώτο πάτημα, και φοβερό grip για εκρηκτικότητα και αλλαγές κατευθύνσεων. Η τελική αναβάθμιση είναι εδώ … και είναι κάτι διαφορετικό.

Βασικά στοιχεία του Curry 5:

Το Curry 5 είναι διαθέσιμο από 18/5 σε όλα τα Under Armour Brand Houses και σε επιλεγμένα καταστήματα.