Το νέο UA HOVR ™ Infinite επέστρεψε σε χρώμα που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά σας run !!

Η δημιουργία του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Under Armour, η οποία εργάστηκε έχοντας ως μοναδικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση σταθερότητας σε όλη τη διάρκεια του run, ακόμη και στις πιο μακρινές διαδρομές.

Κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό που περιβάλλεται από ένα ¨ενεργειακό πλέγμα¨ , το νέο HOVR Infinite παρέχει στον δρομέα την πιο ομαλή προσγείωση στο έδαφος, προστατεύοντάς τον ως το τέλος της διαδρομής.

Η τεχνολογία HOVR εξελίσσεται σε όλη την επιφάνεια του πέλματος, από τη φτέρνα μέχρι το μπροστινό μέρος του ποδιού, παρέχοντας απόλυτη προστασία και δίνοντας μια ζωντανή αίσθηση, mile after mile.

Βασικά χαρακτηριστικά του HOVR Infinite

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ MAPMYRUN

Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης στη μεσαία σόλα του δεξιού πέλματος που συνδέεται ψηφιακά με την εφαρμογή MapMyRun ™ μέσω Bluetooth ™. Παρακολουθεί, αναλύει και αποθηκεύει λεπτομερείς τρέχουσες μετρήσεις και σε ενημερώνει για τους τρόπους βελτίωσης της απόδοσής σου. Μέσω του νέου χαρακτηριστικού ”Gait Coaching” του MapMyRun ™, το παπούτσι δίνει πληροφορίες στον δρομέα με ακριβείς λεπτομέρειες για το βηματισμό του και παρέχει μια ολιστική άποψη με ιστορικά δεδομένα, προβλέποντας τον ρυθμό των μελλοντικών του διαδρομών.

Στο MapMyRun ™, οι δρομείς γίνονται μέρος της μεγαλύτερης ψηφιακής κοινότητας υγείας και φυσικής κατάστασης 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων – όλοι ενωμένοι με σκοπό να γίνουν καλύτεροι.

To νέο HOVR Infinite είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses και σε αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.