Το νέο παπούτσι του “The Rock” ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Ένα μοναδικό παπούτσι για σκληρή προπόνηση, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον The Rock”!!

Ο Dwayne “The Rock” Johnson πρόσφατα παρουσίασε το νέο PR2 παπούτσι της Project Rock συλλογής σε συνεργασία με την Under Armour, και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμo σε αντρικά και γυναικεία νούμερα.

Το νέο παπούτσι του The Rock”, Project Rock 2, απευθύνεται σε αθλητές που έχουν αποφασιστικότητα και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Ο Dwayne «The Rock» Johnson γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι πιο σκληροί αθλητές στο γυμναστήριο είναι εκείνοι που πιστεύουν πως το αποτέλεσμα έρχεται μέσα από την καθημερινή τριβή.

Αυτοί οι άνδρες και αυτές οι γυναίκες παίρνουν την αποφασιστικότητά τους στο γυμναστήριο ξεπερνώντας κάθε όριο και εμπόδιο που στέκεται στο δρόμο τους. Αυτός ήταν και ο λόγος δημιουργίας του Project Rock 2. Φτιαγμένο με υποστήριξη και σταθερότητα για εκείνες τις στιγμές που τo χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό το παπούτσι είναι ανθεκτικό και, το σημαντικότερο, είναι κατασκευασμένο για απόλυτη άνεση, ακόμα και στις πιο δύσκολες προπονήσεις.

Σχεδιασμένο με απόλυτη επιμονή, το Project Rock 2 έχει ενισχυμένο το μεσαίο τμήμα του παπουτσιού (midfoot) που κοσμείται με το χαρακτηριστικό logo του The Rock”, τα κέρατα του Brahma Bull. Το παπούτσι έχει επίσης λεπτομέρειες που μοιάζουν με «φορτηγό», που υποδηλώνει τη δύναμη και την κίνηση που παρέχεται από το μεσαίο τμήμα του παπουτσιού, το οποίο είναι κατασκευασμένο με μια μοναδική υφασμάτινη επένδυση. Διαθέτει σύστημα υποστήριξης με υψηλή αντοχή στην τριβή, ώστε να μείνεις σταθερός όταν το σώμα σου είναι σε κίνηση.

Το Project Rock 2 εξισορροπεί τη σκληρή εμφάνιση με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Under Armour. Χάρη στην τεχνολογία UA HOVR, αυτά τα παπούτσια σου δίνουν την απόλυτη αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και επιστροφή ενέργειας που χρειάζεται ένας αθλητής, επιτρέποντας άνετη στήριξη και εκρηκτικές απογειώσεις. Το Project Rock 2 είναι επίσης κατασκευασμένο για να προσφέρει σταθερότητα και ευελιξία όπου τις χρειάζεσαι περισσότερο. Επίσης διαθέτει τεχνολογία UA TriBase ™, όπου εκτός από την παροχή μια επίπεδης και σταθερής βάσης, διαθέτει τρεις ζώνες ευελιξίας που επιτρέπουν στο πόδι να κινείται φυσικά.

Είναι διαθέσιμο, όπως και η νέα συλλογή Project Rock σε όλα τα καταστήματα της Under Armour και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Βρες το κοντινότερο κατάστημα δίπλα σου.