Ο Joel Embiid, ο Dennis Smith Jr. και ο Mo Bamba αποκάλυψαν το UA HOVR Havoc II

Το νέο HOVR Havoc II είναι το απόλυτο παπούτσι για μπάσκετ που προσφέρει άνεση και ανταπόκριση με γρήγορη επιστροφή ενέργειας χάρη στην τεχνολογία UA HOVR, σε κάθε κίνησή σου στο γήπεδο. Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν όλα τα στυλ παιχνιδιού. Σε μια εποχή όπου πλέον το μπάσκετ έχει αλλάξει, το νέο HOVR Havoc ΙΙ είναι το ιδανικό παπούτσι που χρειάζεσαι για μέγιστη σταθερότητα χωρίς να χάνεις την ευελιξία και το εύρος της κίνησής σου.


Το σύστημα απορρόφησης κραδασμών της τεχνολογίας UA HOVR επεκτείνεται κατά μήκος του παπουτσιού, προσφέροντας τόσο την απορρόφηση κραδασμών όσο και την επιστροφή ενέργειας. Το propulsion plate είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος της εξωτερικής σόλας, που σε κρατάει σταθερό σε οποιαδήποτε εναλλαγή κίνησης. Η εξωτερική σόλα είναι χαρακτηριστική, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της, παρέχοντας εξαιρετική ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο.

“Η πρώτη μου αντίδραση όταν φόρεσα το παπούτσι, ήταν το επίπεδο άνεσης που προσφέρει σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παπούτσι μπάσκετ έχω φορέσει.

Αποτελεί ένα πραγματικά all around παπούτσι.”

Joel Embiid

Η μεσαία σόλα αναδιπλώνεται υψηλότερα προσφέροντας αυξημένη σταθερότητα στο πάτημα. Οι αυλακώσεις που είναι ενσωματωμένες στην ενδιάμεση σόλα βοηθούν στη στήριξη και την ευελιξία των ποδιών, μεγιστοποιώντας την απόδοση και την απόκριση στο γήπεδο.

 

“Το καλύτερο μέρος του παπουτσιού για μένα είναι η πλήρης μεσαία σόλα UA HOVR. Είναι πραγματικά άνετα! Ο κόσμος ξέρει για τις αλτικές μου ικανότητες και παρόλο τις πιέσεις που δέχεται στον αγώνα, το παπούτσι εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στα πόδια μου, κάτι που μου αρέσει πολύ.”

Dennis Smith Jr.

Το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι άνετο και ανθεκτικό, για να εξασφαλίσει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, ακόμα για τους πιο ογκώδεις παίχτες.

Mo Bamba.

Το νέο HOVR Havoc II παρουσιάστηκε επίσημα στο Πεκίνο της Κίνας, από τα αστέρια του NBA και τους Ambassadors της Under Armour, Joel Embiid, Dennis Smith Jr., και Mo Bamba. Το νέο UA HOVR Havoc II είναι διαθέσιμο σε όλα τα Brand Houses της Under Armour και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Βρες το κοντινότερο κατάστημα εδώ.